Sisustuskivet

Kivitasot - Graniittitasot - Marmoritasot

Edulliset kivitasot ja kivilaatat Kivi-Impressiolta, pyydä tarjous!
info@kivi-impressio.fi

graniittitaso
Yli 100 erilaista kivilajia saatavilla! Graniitti on kovempaa kuin marmori ja kestää erinomaisesti keittiötasona. Kuvan arvokkuutta säteilevä musta graniittitaso on erittäin kovaa Nero Assoluto graniittia.

kivitasot keittiöön
Kivestä yksilöllisesti kuhunkin kohteeseen suunnitellut ja valmistetut kivitasot antavat persoonallisen lisäyksen sisustukseesi myös keittiössä, kylpyhuoneessa, ikkunapenkkeinä tai muina sisustuksen merkittävinä yksityiskohtina. Kuvan kivitasot ovat Kashmir Gold -graniittia. Kasmhir Gold graniitin kuviointi on hyvin vaihtelevaa ja jokainen siitä valmistettu graniittitaso on uniikki. Kauniisti kuvioituja graniitteja ja marmoreita löydät useita valikoimastamme, oli hakemasi kivitaso sitten tumma tai vaalea.

graniittitasot
Kivipinnat soveltuvat myös kylpyhuoneeseen. Graniittitasoja voi käyttää allastasoina tai vaikka vessan vesisäiliön päällä.

suihkuseinä
Voit käyttää kiveä myös märkätiloissa, kivi ei vettä pelkää. Suihkukaapin kivilattia on yhdestä kivilevystä tehty ja kaataa nurkkaan, jossa on viemäri. Verde Marinace -graniitissa hallitsee vihreä väri. Kiveä louhitaan Brasiliasta. Valikoimastamme löytyy myös muita vihreän sävyisiä kivilajeja.

Aito kivilevy on paras vaihtoehto, kun halutaan laatua joka näkyy ja tuntuu!

Pyydä tarjous osoitteesta info@kivi-impressio.fi 
 Etusivu
Kivipöydät
Sisustuskivet
Valurautatuotteet
Referenssit ja remontit
ALE-tuotteet
Hinnat
Yhteystiedot
По-русски